SAAM* in beeld en geluid

Hieronder vind je in beeld en geluid verdere verdieping van wie wij SAAM* zijn, waar we voor staan en hoe we werken. Gebaseerd op SAAM* staat voor en Zo werken wij SAAM*

SAAM* animatie

Samen verantwoordelijk voor kansen voor alle kinderen. Het is onze prachtige SAAM*opdracht. Die voortkomt uit onze maatschappelijke opdracht. Van betekenis voorzien in ‘SAAM* staat voor’ en verder uitgewerkt in ‘Zo werken we SAAM*’. Vier jaar geleden vertelden we met onze SAAM*animatie wie we willen zijn. Nu willen we graag laten zien wat SAAM*staat voor en Zo werken wij SAAM* betekenen. Dus is het na vier jaar SAAM* tijd voor een nieuwe animatie. Om onze opdracht, onze betekenis en de verbinding met onze richtinggevende documenten nog beter te laten zien. Om ons SAAM*verhaal te vertellen, voor iedereen die betrokkenheid voelt bij SAAM*. Veel kijkplezier!

Verschijnt het filmpje niet automatisch? Scroll dan even naar beneden en accepteer de cookies 'Van derden in bijdragen'.

SAAM* naar inclusiever onderwijs

SAAM* zeggen we dat iedereen welkom is op onze scholen/ kindcentra, dat ieder kind mag zijn wie het is en dat ieder kind onze opdracht is. We bieden een passende plek voor ieder kind, ook als we daarvoor onze grenzen moeten verleggen. We waarderen diversiteit. Samen zijn we verantwoordelijk voor kansen voor alle kinderen. Kortom, onze uitgangspunten staan voor inclusiever onderwijs, waar we dit in de praktijk nog niet altijd realiseren. SAAM* zijn we op weg naar inclusiever onderwijs. En wat dat betekent, zie en hoor je in deze animatie. Veel kijkplezier!  

 

We doen het SAMEN 

SAAM* leren en werken we in betekenisvolle verbinding met elkaar en met de werkelijkheid om ons heen. Wij nemen onze maatschappelijke opdracht serieus en zetten ons in voor duurzame samenwerking in onze regio en binnen SAAM*. Dat is wat we zeggen in SAAM* staat voor. En hoe dat er dan in de praktijk uit ziet, dat hoor je in deze podcast aan de hand van een voorbeeld van mooie samenwerking in Uden. Waar we samen op weg zijn naar een mooi IKC West. Luister hem hier.

Luister

We STRALEN 

We stralen en zijn trots op onszelf. De wereld is dynamisch, we richten onze blik naar binnen en buiten en maken dan keuzes. We vieren mijlpalen, delen momenten en creëren herinneringen. We zien met optimisme uit naar de toekomst en hebben plezier in ons werk. Dat is wat we zeggen in SAAM* staat voor. En wat dat betekent voor onze collega’s, dat zie en hoor je terug in dit filmpje. Veel kijkplezier!

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren