Leraar(ondersteuner) worden

Voor het organiseren van ons onderwijs hebben we niet alleen leraren, maar ook leraarondersteuners en onderwijsassistenten nodig. Met verschillende professionals werken we zo samen aan kansen voor alle kinderen.

Leraar

Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding, daarnaast affiniteit met het primair onderwijs (of heb je relevante werkervaring) en droom je ervan om leraar te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van SAAM* iets voor jou! Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas én volg je een studie bij Hogeschool De Kempel in Helmond. Natuurlijk krijg je de hierbij nodige begeleiding van zowel De Kempel, SAAM*, de school waar je gaat werken als de collega's waar je mee samenwerkt. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en kun je aan de slag als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen op onze SAAM* scholen een stevige basis bieden! Ben je geïnteresserd om dit traject SAAM* met ons en Hogeschool De Kempel in te gaan, mail dan je CV en motivatie naar werken apestaart saamscholen punt nl Beschik je (nog) niet over eem afgerpmde HBO- of WO-opleiding, check dan de website van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen voor meer informatie over hoe je Leraar wordt.

Leraarondersteuner/Onderwijsassistent

Heb je interesse in een opleidingstraject voor  leraarondersteuner of onderwijsassistent, check dan de site van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen voor meer algemene informatie over de opleiding tot Leraarondersteuner en/of de opleiding tot Onderwijsassistent

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren