SAAM* werken

De kwaliteit van onderwijs wordt gemaakt in de school. Die kwaliteit maken we SAAM*. Ben je onderwijsondersteuner, leraar, conciërge of directeur? We zijn allemaal verbonden met de hele school of SAAM samenkindcentrum én er verantwoordelijk voor. Het ondersteunen van voortdurende professionalisering van alle collega’s is de sleutel voor ontwikkeling en daarmee voor de kwaliteit van ons onderwijs. SAAM* stimuleert én organiseert formeel en informeel leren voor alle collega’s (vast bij ons in dienst of tijdelijk aan ons verbonden). We leren en werken op basis van respect en vertrouwen met hoge verwachtingen wederzijds. Als collega krijg je een aanstelling voor de gehele stichting. Hierdoor is het mogelijk dat je op alle scholen van de stichting kan werken. 

Onze manier van werken geeft ondersteuning en ruimte aan professionals. De basis van ons werken ligt in het voeren van ‘het goede’ gesprek met elkaar. We organiseren feedback en voorzien elkaar van feedback. Leren en lesgeven is persoonlijk.

Diversiteit wordt gewaardeerd. We gebruiken de talenten in onze organisatie vanuit het principe ‘wie het weet moet het zeggen’.Saam zijn

>Wil je automatisch op de hoogte blijven van onze vacatures? Klik hier om je aan te melden.  

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren