Regina van Schaijk
Nieuwe vacaturepagina!

SAAM* stralen we! Want we hebben een gloednieuwe vacaturepagina: Bij SAAM* werken - Saamscholen (werkenbijsaamscholen.nl)

 

SAAM* werken en leren we in betekenisvolle verbinding met elkaar aan kansen voor alle kinderen. En dat begint met een zorgvuldige sollicitatieprocedure. Om hopelijk te komen tot een goede match met één van onze SAAM*scholen of KANtoor. Onze nieuwe vacaturepagina is een mooi startpunt. 

 

Op de vacaturepagina delen we alle openstaande functies van onze 25 SAAM*scholen en KANtoor. Met ruim 6.500 kinderen en ongeveer 750 gepassioneerde collega’s bieden we een inspirerende werkomgeving waar de mens centraal staat. Onderwijs maak je SAMEN – met kinderen, ouders en collega’s. In de prachtige gemeenschap die we zijn.

 

Interesse om samen met ons onderwijs te maken dat deugt? Meer weten over ons werkgeluk, onze professionaliseringskansen en wat ‘leren en werken op basis van respect en vertrouwen’ voor ons betekent? Of ben je gewoon nieuwsgierig? 😉 Neem een kijkje en ontdek de mogelijkheden!
Dat doe je hier 👉 Bij SAAM* werken - Saamscholen (werkenbijsaamscholen.nl)
SAAM Inclusief

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren