Regina van Schaijk
SAAM* verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

Logo

Met ingang van 1 augustus 2021 zal Nardie Fanchamps toetreden tot de Raad van Toezicht van SAAM*. Hij volgt Susan Branje op, die we zeer dankbaar zijn voor haar jarenlange, enthousiaste en fijn kritische inzet voor SAAM* en de voorgangers. 

Nardie behaalde in 2006 zijn PABO-diploma en verdiepte zich verder in het onderwijs via een studie Onderwijswetenschappen en een promotietraject gericht op digitale geletterdheid, waarin hij onderzocht hoe kinderen programmeerconcepten doorgronden en toepassen, en hoe het onderwijs het computational denk- en redeneervermogen het beste in ontwikkeling kan brengen. Blij zijn we dat hij als opvolger van Susan wederom stevige onderzoekservaring en kennis inbrengt bij de Raad van Toezicht, waar wij als SAAM* uiteraard graag gebruik van maken. Hieronder stelt hij zich voor:

Graag stel ik me als nieuw lid voor de Raad van Toezicht van SAAM* aan u voor. Mijn naam is Nardie Fanchamps, ik ben 51 jaar oud, woon in Heerlen samen met mijn vriendin Laura en mijn zoon Xander die inmiddels studeert. Ik heb een rijk onderwijsverleden, ooit zelf de Pabo gedaan en een tijd in de diverse groepen in het basisonderwijs gewerkt. Daarna ben ik 20 jaar als hogeschooldocent aan de Pabo verbonden geweest. Inmiddels werk ik als assistant professor bij de Open Universiteit Nederland alwaar ik onderzoek doe naar nieuwe onderwijsinnovaties. Naast het doen van onderzoek mag ik graag hardlopen, mountainbiken en produceer ikzelf elektronische dancemuziek. Ik geloof in ontwikkelingskansen en mogelijkheden voor elk talent en daar zet ik me maximaal voor in. Mijn onderwijsovertuiging is: Ontwikkeling kun je niet afdwingen, je kunt er wel de meest maximale voorwaarden voor scheppen. Daarbij met, van en vooral aan elkaar leren. Vanuit die gedachte wil ik graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van SAAM*.

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren