Erwin Vos
SAAM* verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

Met ingang van 1 augustus 2020 is Han-Michiel Verroen toegetreden tot de Raad van Toezicht van SAAM*. Hij volgt Ria van Doorn op, die we zeer dankbaar zijn voor haar jarenlange, enthousiaste en kritische inzet voor SAAM*.

 

Han-Michiel studeerde Bedrijfskundige Informatica en is zo’n 25 jaar werkzaam als manager in het bedrijfsleven. Naast dat hij SAAM* kent als ouder en GMR-lid, brengt hij dus ook stevige ervaring met en kennis over bedrijfskunde in bij de Raad van Toezicht, waar wij als SAAM* uiteraard graag gebruik van maken. Hieronder stelt hij zich voor.

 

Al sinds mijn kinderen ter wereld zijn gekomen, probeer ik een bijdrage te leveren aan de organisaties die zich over Floris en Isabelle ontfermen. Zo ben ik 5 jaar lid geweest van de centrale oudercommissie van de Schaepskooi (nu Avem) met de portefeuille financiën. Daarna ben ik 7 jaar lang voorzitter geweest van de GMR van SKBO, één van de twee stichting die samen zijn gekomen in SAAM. Nu mijn zoon en dochter allebei op het TBL zitten ben ik daar toegetreden tot het bestuur van de Ouder Vereniging en sinds kort actief als voorzitter. Door dit verleden was mijn interesse gewekt in de rol van toezichthouder bij SAAM. Vanaf september zal ik met trots proberen deze functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Ik ben gehuwd met Esther en woon in Berghem. Ik ben werkzaam bij SPIE, een multi technische dienstverlener, in de functie van Business Development Manager Healthcare. Binnen SPIE en daarvoor KPN heb ik verschillende rollen op het gebied van financiën, sales en algemeen management bekleed. Binnen de RVT zal ik de portefeuille bedrijfsvoering / financiën op me nemen. Ik heb er heel veel zin in!!

 

Saamlogo

 

 

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren