Mandy Bruinsma
De Ieme - Covermodel Sem in de schijnwerpers

VEGHEL | Sem van Bommel uit Veghel is in juli uitgeroepen tot het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Juniorfolder van seizoen 2018-2019. Op woensdag 5 september kreeg Sem het eerste exemplaar van de kleurrijke folder overhandigd op Basisschool De Ieme.


 

Voordat Sem de nieuwe Juniorfolder in handen kreeg, genoot de gehele middenbouw van De Ieme van een theatervoorstelling. Het was theatermaker Achref Adhadhi die de kinderen verwonderde met zijn mime-achtige voorstelling Amboula. Na afloop van de theatershow zette Achref Sem in het zonnetje door hem de nieuwe folder, een uitvergroting van de coverfoto en theaterkaartjes voor de hele familie te overhandigen.


In De Blauwe Kei Juniorfolder staan alle jeugdvoorstellingen van het theater in seizoen 2018-2019 en is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van de Juniorclub. De folder wordt de komende weken via de basisscholen in Veghel en de regio verspreid en is vanaf donderdag 6 september ook af te halen aan de theaterkassa op CHV Noordkade.


De Blauwe Kei Juniorclub is opgericht om kinderen en hun (groot)ouders op een leuke manier te betrekken bij het theater. Voor De Blauwe Kei Juniorleden heeft De Blauwe Kei allerlei extra's in petto, waaronder kortingsacties en de mogelijkheid om prijzen te winnen zoals vrijkaartjes, een meet & greet en boeken. Informatie over de acties krijgen de leden via De Blauwe Kei Junior nieuwsbrief. Aanmelden voor deze club is gratis en kan via de website www.blauwekei.nl. Tevens is De Blauwe Kei Junior te volgen op Facebook.


 


.


Bron: www.kliknieuws.nl 

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren