Mandy Bruinsma
Opening speelplein OBS 't Ravelijn

Op vrijdag 20 april is het nieuwe schoolplein van OBS ’t Ravelijn officieel geopend! In het bijzijn van alle kinderen en ouders van de school én een groot aantal genodigden, opende directeur Erny van Leusden het nieuwe schoolplein aan het eind van de vrolijke en feestelijke Koningsspelen.

 

In het voorjaar van 2015 is met een enthousiaste groep ouders en leerkrachten begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheden voor een nieuw schoolplein. Samen met de kinderen werden inrichtingswensen geïnventariseerd en daaruit kwam naar voren dat het schoolplein een mix moest worden van groen en sport.

In de twee jaar daarna is er keihard gewerkt aan de uitwerking van de plannen en de realisatie ervan. In mei 2017 resulteerde dit in de aanleg van een groot deel van het schoolplein door de firma Nooijen, zodat de kinderen vanaf dat moment al heerlijk hebben kunnen spelen op het nieuwe schoolplein. In de maanden daarna zijn de werkzaamheden stapje voor stapje afgerond en nu het groen uit begint te lopen, kon het schoolplein officieel geopend worden.

In een toespraak werd een bedankje uitgesproken naar alle vrijwilligers, die geholpen hebben bij de realisatie van het plein en alle betrokken instanties die een financiële bijdrage hebben geleverd. Daarna werden er bellen geblazen door alle kinderen en openden twee leerlingen het pas aangelegde keienpad. Voor dit keienpad hebben alle leerlingen van ’t Ravelijn een kei beschilderd.

’t Ravelijn kan weer jaren vooruit met het prachtige nieuwe schoolplein!

sfdsd

Gepubliceerd in 'Nieuws'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren