Online onderwijs

Welkom bij de pagina online onderwijs voor de leerlingen van SAAM*scholen. 

Leren kun je overal. Op deze pagina vindt u een aantal sites van software die gebruikt worden op school. U heeft inloggegevens van uw kind(eren) nodig om in te loggen. Deze inloggegevens zijn bekend bij uw kind, of u heeft dit van de week van de leerkracht van uw kinderen ontvangen.

Zuluconnect inloggen

zuluconnectAls je wilt inloggen op portal.zuluconnect.net met de gegevens die verstrekt zijn door school moet je een aantal stappen doorlopen om in te loggen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan. 

ZULUconnect thuislogin voor leerlingen.pdf

Microsoft Teams

Wanneer uw leerling met Teams werkt heeft u van de leerkracht een bericht ontvangen met de inloggegevens. In onderstaand filmpje wordt verteld hoe u kunt inloggen op teams via Zuluconnect. 

Inloggen zuluconnect en teams

Wat is TEAMS? 

Een korte, simpele uitleg door 2 leerlingen over wat teams is en wat de mogelijkheden zijn voor school/de klas? teams

Teams voor en door leerlingen (youtube)  

Gebruikersprofielen aanmaken Windows

Wanneer er meerdere mensen op een device werken kan het voorkomen dat de inloggegevens van bv. je dochter, jezelf onthouden worden. Zo kan het zijn dat bij inloggen via zuluconnect uw dochter in uw Microsoft teams of mail uitkomt. Dan kan het prettig zijn om meerdere profielen op een pc aan te maken, zodat iedereen zijn eigen inlog op de pc heeft. 

https://www.windows-helpdesk.nl/gebruikersaccount-aanmaken/ 

 

Hardware 

Toch nog problemen? Alle thuissituaties zijn anders, qua hardware, software en de gebruikers hiervan. Het is voor support van SAAM* ondoenlijk om alle problemen te behandelen en oplossen. Meld problemen in eerste instantie bij de leerkracht. Wanneer die er niet uit komt, zal die contact opnemen met de Support afdeling van SAAM*. Op basis van een zogenaamde ‘best effort’ zal support dan ondersteuning bieden.  

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren