Zij-instroom

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, daarnaast affiniteit met het primair onderwijs (of heb je relevante werkervaring) en droom je ervan om leraar te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van SAAM* iets voor jou!

Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Hogeschool De Kempel in Helmond. Natuurlijk krijg je de hierbij nodige begeleiding van zowel De Kempel, SAAM*, de school waar je gaat werken als de collega's waar je mee samenwerkt. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en kun je aan de slag als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen op onze SAAM* scholen een stevige basis bieden! Meer informatie over het traject lees je hier.

Voor schooljaar 2022/2023 loopt het traject voor zij-instroom al en zijn al een aantal kandidaten geselecteerd, maar mocht je interesse hebben geef dat dan hier aan, zodat we je kunnen uitnodigen zodra we weer een traject opstarten en een informatiebijeenkomst organiseren.

Voldoe je niet aan de opleidingseisen maar wil je toch graag leraar worden? Check dan de site van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen voor meer informatie over de opleiding tot Leraarondersteuner en/of de opleiding tot Onderwijsassistent.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren