Zij-instroom

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding, daarnaast affiniteit met het primair onderwijs (of heb je relevante werkervaring) en droom je ervan om leraar te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van SAAM* iets voor jou!

Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Hogeschool De Kempel in Helmond. Natuurlijk krijg je de hierbij nodige begeleiding van zowel De Kempel, SAAM*, de school waar je gaat werken als de collega's waar je mee samenwerkt. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en kun je aan de slag als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen op onze SAAM* scholen een stevige basis bieden! Meer informatie over de opleiding lees je hier.

Voor schooljaar 2021/2022 is het traject alweer gestart dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. Mocht je toch interesse hebben, stuur dan een mail naar werken apestaart saamscholen punt nl In januari 2022 informeren we je dan over een eventuele nieuwe ronde voor schooljaar 2022/2023.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren