Zij-instroom

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding en daarnaast affiniteit met het primair onderwijs (of heb je relevante werkervaring), maar droom je ervan om leraar te worden in het basisonderwijs? Dan is het zij-instroomtraject van SAAM* iets voor jou!

Tijdens ons tweejarige zij-instroomtraject sta je voor de klas en volg je een studie bij Hogeschool De Kempel in Helmond. Natuurlijk krijg je de hierbij nodige begeleiding van zowel De Kempel, SAAM*, de school waar je gaat werken en de collega's waar je mee samenwerkt. Na twee jaar krijg je een getuigschrift en ben je volledig bevoegd als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Zo kun jij alle kinderen op onze SAAM* scholen een stevige basis bieden! Meer informatie over de opleiding lees je hier.

We zijn voor schooljaar 2021/2022 weer gestart met het traject, dus je kunt je aanmelden! Reserveer woensdag 27 januari van 13:00 tot 14:30 uur alvast in je agenda voor onze (digitale) informatiebijeenkomst. Na je aanmelding via mailadres werken apestaart saamscholen punt nl krijg je een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

 

Misschien tot snel!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren